De Online Schoonheidsspecialiste

Over de online schoonheidsspecialiste

Dé Online Schoonheidsspecialiste staat voor echte schoonheid. Wij zijn er om jou te begeleiden in het vinden van jouw echte schoonheid middels onze expertise als schoonheidsspecialiste. Onze online huidscan sluit naadloos aan op onze bevindingen in het vak, zodat wij jou gepast advies kunnen bieden. Geen een huid is hetzelfde en maatwerk is daarom van belang, aarzel dan ook niet om gratis advies op te vragen bij onze schoonheidsspecialiste.

Anne-Lotte Kerremans startte al met haar schoonheidssalon in 2014 als gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste bij Beauty and More. Naast schoonheidsspecialiste heeft Anne-Lotte ook gewerkt als accountmanager voor een groothandel in cosmetica. Enkel bij accountmanagen bleef het niet. Ze is ook visagietrainster voor een groot cosmetica merk en na haar cursussen huidverbetering is de passie om nog meer waarde te geven aan haar klanten alleen maar gegroeid.

Kortom voor al het huidadvies kun je bij Anne-Lotte terecht!

Davy Schouw wist al vanaf jongs af aan wat hij wilde gaan doen. De affiniteit die hij heeft met alles wat digitaal is, is niet onder stoelen of banken gestoken. Als Back-end programmeur met wat marketing ervaring heeft hij de online kanalen voor Beauty & More en De Online Schoonheidsspecialiste opgezet.

Anne-Lotte heeft het vuurtje aangewakkerd bij Davy om zich te verdiepen in de schoonheidsbranche. Davy is van plan om samen met Anne-Lotte de online schoonheidsbranche op vele facetten te versterken en uit te breiden. Zij geloven dat ze samen via de online kanalen mensen kunnen inspireren en adviseren met het beste schoonheidsadvies op maat en alle producten die daar bij horen. Het resultaat is wat telt en het geluk wat daar bij voort komt voor de klant is het ultieme doel. Voor echte schoonheid en advies ben je hier aan het juiste adres.

online schoonheidsspecialiste anne-lotte davy