De Online Schoonheidsspecialiste

Azuleen lijn Doctor Eckstein

Azulen: veelvoorkomend maar waarom gebruik je het nou?2 min leestijd

Azuleen, het is een veelvoorkomend ingrediënt. Het zit dan ook niet alleen in cosmetica, maar ook in geneesmiddelen en hars. Vandaag ga ik je meer vertellen over azuleen in huidverzorging. Want wanneer is azuleen nou geschikt voor jou huid, en wat bereikt het in jouw huid?

Wat is azuleen?

Azuleen is een olieoplosbare werkstof van de kamillebloesem. Dit is een kruidenplantje dat bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Daardoor werkt azuleen ontstekingsremmend en kalmerend. De naam komt van het spaanse woord “azul’, dit betekend blauw. Azuleen is namelijk blauw van kleur en daardoor gemakkelijk te herkennen in huidverzorging.

Wanneer gebruik ik producten met het ingrediënt azuleen?

Aangezien azuleen dus kalmerend en ontstekingsremmend werkt kan het breed ingezet worden. Azuleen kalmeert namelijk de nerveuze, gevoelige en geïrriteerde huid. Denk hierbij aan de roodheid bij de neus en op het gezicht, gesprongen adertjes en neiging tot zwelling. Maar door de ontstekingsremmende werking kan azuleen ook ingezet worden bij de acné huid en de huid met onzuiverheden of pustels. Maar ook de (extreem) droge, droog-seborrhoïsche, veeleisende en rijpe huid zijn geholpen met producten met azuleen.

Ben jij nou in de zomer of op vakantie iets te fanatiek geweest met zonnebaden? Dan helpt azuleen jouw huid ook te kalmeren, je kunt deze producten daarom ook perfect als aftersun gebruiken!

Heb jij nou een gevoelige huid, of een huid met roodheden die gekalmeerd moet worden? Dan adviseer ik om producten met azuleen te gaan gebruiken. Zelfs de meest gevoelige huid kunnen tegen deze huidverzorging.

In welke producten zit azuleen?

Bij de online schoonheidsspecialiste verkopen wij zelfs een gehele productlijn op basis van azuleen. Dit is namelijk de azuleen lijn van Dr. Eckstein. Deze bestaat uit de azuleen reiniginsolie, azulen lotion, azulen serum, azulen milchweiss, azulen supreme, azulen balsam, azulen paste, azulen pasta getinten de kamillen azulen pakkingDe keuze is dus reuze!

Resultaat na intensief gebruik.

Als jij jouw azuleen producten goed en intensief gebruikt, dit wilt dus zeggen tweemaal daags reinigen met de reiniginsolie, tweemaal daags aanbrengen van de lotion, tweemaal daags aanbrengen van de crème, en 1 a 2 keer in de week het gebruik van het kamillen azulen masker, zal je merken dat jouw huid snel gaat herstellen. De schilfertjes op droge plekken zullen verdwijnen en jouw huid wordt een stuk egaler en minder rood. Ook voelt hij een stuk soepeler en lekkerder aan, en binnen no time ben jij verslaafd aan de azuleen producten!

azuleen dr eckstein

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *