De Online Schoonheidsspecialiste

BDR Re-action Deep

Waarom fruitzuur goed is tegen een acne huid4 min leestijd

Fruitzuur, wat is het en wat doet het nou precies? Het klinkt zo chemisch.. is het wel echt goed voor mijn huid? Op deze vragen gaan wij jou het antwoord geven! De fruitzuren die wij bij de online schoonheidsspecialiste aanbieden zijn van het merk Beauty Defect Repair (BDR). We hebben namelijk de Re-action tonic, dit is een hele milde fruitzuur voor dagelijks gebruik. Maar ook de Re-action naturel, die super is voor de normale huid of voor een anti-aging effect, en de Re-action Deep, en deze gaan we in dit blog bericht verder toelichten omdat deze erg effectief is voor de acne huid of de huid met onzuiverheden.

Heb je last van pukkeltjes of onzuiverheden in je gezicht?

Dan wil jij hier natuurlijk graag zo snel mogelijk vanaf. En dat begrijpen wij van de online schoonheidsspecialiste natuurlijk als geen ander! Er zijn tegenwoordig allerlei producten en middeltjes die tegen acne of jeugdpuistjes moeten helpen, maar uit onze ervaring werkt een fruitzuur het meest effectief. Maar waarom is dat nou?

Wat doet fruitzuur?

Het gebruik van een fruitzuur is een speciale huid vernieuwende techniek, het is een van de meest effectieve en actieve componenten geworden binnen de cosmeticawereld. Fruitzuur wordt toegepast om de bovenste afgestorven huidcellen gecontroleerd te verwijderen. Dit is omdat jouw huid dan mooie nieuwe, jonge, intacte en gezonde huidcellen, die onder de afgestorven huidcellen liggen, versneld aanmaakt. Daarmee wordt jouw cel vernieuwing versneld en jouw hoornlaag verdund.

Dit tweede is dan ook weer erg belangrijk bij onzuiverheden, als jouw huid namelijk te dik is kan het talg moeilijk door jouw huidlaag heen komen waardoor dus weer pukkeltjes ontstaan. De kitachtige substantie (pus) die de bovenste huidlagen bij elkaar houdt, wordt door de Re-action zachter, waardoor de peeling van de verdikte hoornlaag wordt versneld. Een verdikking van de huid leidt tot ook tot een droger huidoppervlak, dat er vaal en vermoeid uit gaat zien. Daardoor hebben verzorgende producten zoals jouw serum, dag –en nachtcreme minder effect doordat ze niet zo goed geabsorbeerd kunnen worden.

Waarom de Re-action deep nou zo bijzonder effectief is voor de acne huid, of de huid met onzuiverheden?

Deze fruitzuur is namelijk klein moleculair en bevat glycolzuur van suikerriet.  De effecten van de re-action deep zijn daardoor direct zichtbaar en voelbaar. Hij zorgt ervoor dat er een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen ontstaat en maakt de kitachtige substantie tussen de bovenste huidlagen los. Daardoor zorgt de re action er weer voor dat jouw verzorgende producten beter in de huid opgenomen worden, en worden jouw actieve ingrediënten optimaal opgenomen. Dit fruitzuur stimuleert en versnelt dan ook de celdeling en celvernieuwing waardoor jij eerder een nieuwe huid krijgt. Ook stimuleert hij de bloedcircultie, dat ervoor zorgt dat voedingsstoffen en zuurstof weer beter worden opgenomen. En de re-action deep verfrist de huidskleur en verfijnt poriën en littekens. Doordat hij speciaal ontwikkeld is voor de onzuivere huid werkt hij bijzonder ontstekingsremmend, porie verfijnend en verminderd hij de talgproductie.

Hoe gebruik ik een fruitzuur?

De Re-action deep is geschikt voor de onzuivere, vette en/of acne huid. En is super gemakkelijk in gebruik. Aangezien het echt een sterk werkend product is gebruik je hem maar 1x per week. Je hoeft dit product niet te mengen en brengt hem direct aan op de huid. Doe de fruitzuur peeling in een glazen schaaltje en breng hem met een kwast gelijkmatig aan op een droge huid. Doe dit ook echt met een kwast aangezien het huidverdunnende effect anders ook op jouw handen/vingertoppen werkt.  Let er tijdens het aanbrengen op dat je de oogzone vermijd. Laat de re-action deep 10-15 minuten inwerken en spoel grondig af. Gebruik na het gebruik van dit fruitzuur minimaal 3 dagen een product met een hoge SPF factor, zoals bijvoorbeeld de BDR Re-flect, om zonverbranding te voorkomen. Doe dit ook in de winter, want ook dan hebben we UV-straling!

Let er tijdens de inwerktijd op dat de huid niet extreem rood wordt of een andere reactie vertonen. Gebeurt dit wel? Reinig deze gebieden dan alvast.

Reacties na gebruik:

Na het gebruik van de re-action deep zijn een aantal huidreacties mogelijk, dat zijn namelijk irritatie, roodheid en schilfering. Let op! Dit is niet gek of slecht, dit is een effect van de fruitzuur en een teken dat jouw huid is gaan werken en vernieuwen. Het is ook niet zo, dat als je deze effecten niet hebt, dat de fruitzuur dan niets doet. De ene huid reageert nou eenmaal anders dan de andere huid.

Wil jij effect van de re-action deep?

Dan is het belangrijk dat je dit product structureel, 1x per week gebruikt. Het werkt natuurlijk het beste in combinatie met de andere producten van BDR. Heb jij last van een vette, onzuivere of acne huid? Dan is mijn advies om er de Re-vital PH, Re-move PH, Re-charge PH, Diamond stick en Re-flect bij te gebruiken voor het beste en snelste resultaat.

 

BDR Re-action Deep

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *